Publicatie Ouders van Nu: Waarom andere ouders zo vaak ‘wacht maar..!’ zeggen

Al tijdens mijn zwangerschap – die prima verliep – hoorde ik regelmatig de uitspraak ‘Wacht maar..!’ En ook nu de baby er is en ik mijn draai aardig heb gevonden, word ik overgoten met voorspellingen van naderend onheil. Wáárom doen mensen dat?

Ik vroeg Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en auteur van onder andere Mijn ego heeft altijd gelijk waarom andere ouders toch die neiging hebben en schreef er een artikel over dat je hier (gratis) kunt lezen.

Publicatie: 22 februari 2024, Ouders van Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.