Hij is er (!), nog meer leestips en een vraag aan jou

In de vorige aflevering (die ik ruim anderhalve maand geleden verstuurde) was ik ongeduldig. Ik wachtte op de baby die het veel te gezellig vond in mijn buik en totaal geen haast had om eruit te komen. De boeken die ik wilde lezen, had ik gelezen. De films die ik wilde kijken, had ik gezien.

De verveling sloeg toe, want ik had er al zes weken verlof op zitten. Ik begon weer te schrijven, keek naar Ik vertrek (drie seizoenen) en natuurdocumentaires over rivieren. Ook begon ik aan het lezen van een volgende roman, en nog een en nog een..

Aan de lijst met leestips die ik je gaf, kan ik daardoor nog een paar titels toevoegen: Luister van Sacha Bronwasser (absolute aanrader!) en Het Woud van Birnam van Eleanor Catton (fantastisch boek ook, met een zeer verrassend – en verbluffend – einde).

Op 13 augustus werd de baby dan eindelijk (!) geboren. Niet thuis, zoals ik had gehoopt, maar in het ziekenhuis via een keizersnede. Het gaat supergoed met de kleine man en ook ik ben inmiddels weer aardig opgekrabbeld (herstellen van zo’n operatie, borstvoeding op gang zien te krijgen.. het viel me erg tegen).

In de tussentijd verscheen er een persoonlijk artikel van mijn hand in Ouders van Nu, en er zitten er nog een aantal in de pijpleiding (waaronder het interview met mijn eigen vriend over het zijn van een ‘oude’ vader).

Dan tot slot een vraag aan jou. Deze nieuwsbrief gaat over de weg naar mijn tweede roman. Dat die hobbelijk is, mag duidelijk zijn. Dat de komst van de baby zorgt voor (nog meer) vertraging ook. Blijft Letters van Lies de moeite waard om te lezen en te volgen, ook al gaat het momenteel minder over dat boek?

Zelf denk en hoop ik van wel. Het ís nou een keer zo dat de plannen die je maakt vaak wijzigen. Dat het leven loopt zoals het loopt. Alles wat ik met je deel hoort bij de weg naar dat tweede boek. Hoe hobbelig en lang die uiteindelijk ook zal zijn. Laat je het me weten of je dat ook zo ziet?

Liefs,
Liselotte

Pssst! Je las aflevering 36 van Nieuwsletters van Lies. Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet automatisch in je mailbox en zou je dat wel willen? Abonneren kan via deze link.

Een overzicht van alle afleveringen vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.