Status update: Ik ben met zwangerschapsverlof

Voor diegene die het nog niet had gelezen in mijn nieuwsbrief en LinkedIn-updates, én die daarnaast niet wantrouwend werd van de artikelen die ik sinds enige tijd voor Ouders van Nu schrijf.. ik ben zwanger en vanaf vandaag met verlof.

Mijn grote klus voor het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek is afgerond (ook al gaan de teams nog iets langer door dan ik) en ik heb mijn laatste deadlines gehaald.

Omdat sommige artikelen die ik schreef pas later in de zomer gepubliceerd worden, zal er zo nu en dan wel een update op mijn site verschijnen. Ook vermoed ik er af en toe ‘gewoon’ een nieuwsbrief de deur uit gaat.

De baby komt – als het goed is – ergens tussen half juli en half augustus. Ik verwacht eind van het jaar weer aan het werk te gaan.

Maak er een mooie zomer van!
Liselotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.