Jaaroverzicht: Letters van Lies in 2023

Het was me het jaartje wel. Ik veegde mijn agenda leeg om aan mijn tweede roman te werken en hoopte dat het boek zo rond deze tijd van het jaar af zou zijn. Het liep anders..

Die tweede roman laat nog even op zich wachten – al zit er iets in de pijpleiding waar ik heel erg blij van word. (Meer weten? Lees dan de laatste afleveringen van Nieuwsletters van Lies.)

Maar er waren ook hoogtepunten. De lezing over mijn schrijverschap die ik gaf op mijn ‘eigen’ middelbare school in Deventer bijvoorbeeld. En ook zeker mijn freelance schrijfwerk, dat ik eind van de zomer weer oppakte met mooie opdrachten voor Flair, de Stentor en NU.nl. Ik schreef zo’n twintig artikelen voor jongeren (NU.nl), maakte uitleg-artikelen en nam bijzondere interviews af.

Ook gaf ik gastlessen én werd ik adviseur voor het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ). Vanaf januari werk ik een half jaar als innovatiecoach voor datzelfde SVDJ. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.