Recensie Femleest: Een verhaal die diep bij me binnenkwam

Bookstagrammer Femke schreef een mooie recensie over Waar ik liever niet kom op zowel haar Instagram-account als haar website, waarin ze vertelt dat ze verrast werd door de roman. Een fragment uit de recensie:

Waar ik liever niet kom is het debuutroman van Liselotte Idema. Een boek waar ik in eerste instantie over dacht dat het niets voor mij zou zijn, maar ik werd juist blij verrast. Ik heb echt genoten van de reis die Caroline heeft gemaakt.

De schrijfstijl is heel erg beeldend, het voelde net of waande ik mijzelf ook in Azië.

Ook schrijft ze dat het verhaal diep bij haar binnenkwam en dat het je weer even goed laat nadenken over het leven.

De complete recensie lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.