Recensie: ‘Waar ik liever niet kom is een ijzersterke debuutroman’

Overtuigend, pakkend en inspirerend, zo omschrijft Saraï van boekenblog Boekhopper Waar ik liever niet kom in haar recensie.

De schrijfster heeft een scherp oog voor detail en weet hiermee ieder hoofdstuk tot leven te brengen. En daarmee ook de onderliggende boodschappen in het verhaal. Caroline wordt erg aan het denken gezet over haar leven, haar keuzes en de toekomst die ze voor ogen heeft. De confrontatie die ze met haarzelf aangaat is inspirerend, het zet je zelf aan het denken over je eigen leven. Hier heeft Idema dan ook een uniek iets te pakken, dat alleen in steengoede romans terugkomt: het vermogen om het verhaal van het personage en de lezer samen te laten vloeien door te inspireren, motiveren of een steuntje in de rug te zijn.

Ook schrijft ze: “Waar ik liever niet kom is een ijzersterke debuutroman die smaakt naar meer. Idema verrast met haar beeldende, haast literaire schrijfstijl, voert realistische personages op die het verhaal tot leven brengen en zet een verhaal neer dat aanzet tot denken.”

Dank voor je mooie woorden Saraï!

‘Waar ik liever niet kom’, is een ijzersterke debuutroman die smaakt naar meer. Idema verrast met haar beeldende, haast literaire schrijfstijl, voert realistische personages op die het verhaal tot leven brengen en zet een verhaal neer dat aanzet tot denken. Een parel die je zeker niet wilt missen!

Eén antwoord op “Recensie: ‘Waar ik liever niet kom is een ijzersterke debuutroman’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.