Geboortebericht Waar ik liever niet kom

Na drie jaar ‘broeden’ heb ik ‘m net voor mijn 33ste verjaardag eindelijk in mijn handen: mijn boekenbaby/debuutroman Waar ik liever niet kom.

In een coronavrije wereld had ik ‘m gepresenteerd in een boekhandel of een café in Utrecht. Dat zit er nu niet in. Maar, dat maakt me niet minder trots en blij. Dus daarom schreeuw ik het van de digitale daken: hij is er!

Mocht je overwegen mijn boek te kopen, doe je dat dan bij de lokale boekhandel? Waar ik liever niet kom ligt onder andere bij Broese in Utrecht, Kooyker in Leiden, Donner in Rotterdam, Westerhof in Zwolle, Island Boekholt in Amsterdam, Praamstra in Deventer, Van der Velde in Groningen en Dominicanen in Maastricht en is bij iedere andere boekhandel te bestellen via Libris. Uiteraard kom ik hééél graag langs voor een live boekbespreking en schrijf ik er een boodschap in. 

Veel liefs,
Liselotte

Psst! Meer lezen over Waar ik liever niet kom kan hier

Eén antwoord op “Geboortebericht Waar ik liever niet kom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.