Bekijk (en bestel!) mijn debuutroman

Mijn debuutroman Waar ik liever niet kom is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel. In dit overzicht zie je waar hij op voorraad is, bij iedere andere boekhandel kun je Waar ik liever niet kom bestellen.

Samenvatting Waar ik liever niet kom

Terwijl haar complete vrienden- en kennissenkring gaat backpacken in Azië, houdt de 28-jarige Caroline voet bij stuk: zo’n reis is niets voor haar. Wat heeft ze te zoeken aan de andere kant van de wereld, thuis in Utrecht is het leven toch goed? Maar wanneer haar relatie op de klippen loopt, boekt ze halsoverkop een enkele reis naar Bangkok. Nog even sceptisch als voorheen vertrekt ze met een grote rugzak en een stapeltje vergeelde brieven naar Thailand. Verre van zeker of ze het lef heeft om door te reizen naar het eiland waar ze eigenlijk moet zijn. Tenminste, als ze antwoorden wil op de vragen die de enveloppen in haar tas oproepen.

Waar ik liever niet kom is een zintuiglijke en innemende debuutroman die je aan het denken zet en die nog lang blijft nazinderen.

Biografie Liselotte Idema

Journalist Liselotte idema (1988) begon haar carrière bij publiekstijdschriften Libelle en Margriet en maakte vervolgens de overstap naar online media. Na een reis rond de wereld, waarin ze geconfronteerd werd met haar eigen razendsnelle digitale leven, besloot ze haar baan op de online nieuwsredactie in te ruilen voor een bestaan als freelancer en schreef ze haar debuutroman Waar ik liever niet kom.

Specificaties
ISBN9789460017704
VormPaperback
UitgeverUitgeverij Vrijdag
Verschenen: april 2021