Ik ben weer online

Ik schreef mijn debuutroman Waar ik liever niet kom, een verhaal van een kleine 100.000 woorden. Voor Zin nam ik een groot interview met Gerdien Verschoor af, ik schreef een artikel voor Flow over praten met vreemden, maakte een reisreportage over Ierland en tekende drie ontroerende persoonlijke verhalen over lockdownliefde op voor Margriet (verschijnt 11 februari).

Er rolden een kleine honderd gedichten uit mijn pen, ik schreef twee fictieve verhalen voor het prachtige LFK magazine van Yfke Metz. Daarnaast bedacht en maakte ik samen met Lotte Peters een beeldschone kalender aan de hand van sterrenbeelden

Een jaar lang werkte ik niet in de online journalistiek en ruilde ik de hectiek van redacties om voor een kluizenaarsbestaan. Verhalen die ik schreef, zijn gedrukt op papier.

Twaalf maanden was ik offline. En hoe bijzonder en magisch dat was, daar komt nu een einde aan. Sinds 1 februari werk ik als strateeg voor AD.nl. Mijn eerste opdracht is het verstevigen van de relatie met de lezer, het maken van verbinding. Tussen journalisten en lezers, maar ook tussen lezers onderling. Een prachtige, uitdagende en bovenal belangrijke missie. Ik heb er zin in.